Afscheid - Stichting Huurdersbelangen Zuid Limburg

      Stichting
Ga naar de inhoud

Afscheid

Bestuur
Afscheid
bestuursleden
SHZL
                          Marcel Jagt
                                                                                       
Op 14 februari 2020 is op een mooie receptie, die druk bezocht was, afscheid genomen van Marcel Jagt, die jarenlang voorzitter is geweest van SHZL.
SHZL bedankt Marcel voor zijn enorme inzet in al die jaren als voorzitter, maar ook als Vice voorzitter van de Huurdersraad Wonen Limburg.

                   Annelies Franssen
                       

Ook op 14 februari 2020 op de receptie aangeboden door SHZL, werd ook afscheid genomen van Annelies, die jarenlang zich heeft ingezet voor SHZL , de laatste jaren als Vice voorzitter. SHZL bedankt ook haar voor haar tomeloze inzet in al die jaren en wenst haar samen met haar man nog vele goede en gezonde jaren.
               

                  Will Tryba
                 

Will heeft vele jaren meegewerkt als vrijwilliger en bestuurslid van SHZL. Tevens is hij van 2018 tot 2021 lid geweest van de Huurdersraad Wonen Limburg. en lid geweest van de Bewonerscommissie. Vanwege zijn vele verdiensten is hij gehuldigd,
                        Henk Kortsmit

Henk Kortsmit is de opvolger van Marcel Jagt als voorzitter van SHZL. Vanaf 2020 tot medio 2023 heeft hij deze functie ingevuld. Midden aug 2023 heeft hij zijn functie neergelegd.SHZL dankt Henk voor zijn inzet.


Copyright2021@shzl
INFO
Secr: Aambosveld 3
6416CT Heerlen
Tel: 06-21605175
SHZL
Terug naar de inhoud